Ubisoft není spokojen ani s The Division 2
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ubisoft není spokojen ani s The Division 2

Ubisoft není spokojen ani s The Division 2

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

25. 10. 2019 08:00 10
Reklama

Ubisoft se topí v záplavě špatných zpráv. Katastrofální launch Ghost Recon Breakpoint se odrazil v recenzích a také v číslech z prodejů hry. Špatné výsledky možná hrají roli v odkladech chystaných her. Pouze Breakpoint za ně však nemůže.

Ani akce The Division 2 se totiž nedokázala prosadit tak, jak by si vedení Ubisoftu představovalo. Výkonný ředitel Yves Guillemot v rámci finanční zprávy přiznal, že se nepodařilo plně vytěžit její potenciál. V tiskové zprávě je zmíněn pokles v tržbách, který lze z větší části přičíst Ghost Recon Breakpoint, stojí za ním ale také „nižší dosah” The Division 2.

Jde o překvapivé informace, už jen vzhledem k tomu, že je druhý díl The Division považován za povedené pokračování. Na veřejnost se dostávaly veskrze pozitivní informace ohledně prodejů. Ubisoft si v květnu pochvaloval čísla na Uplay, kde byla dvojka desetkrát úspěšnější, než první díl. Výsledky trochu kazila čísla z prodejů konzolových verzí, ta byla tou dobou na úrovni jedničky. Ve zprávě z července se Ubisoft chlubil, že hra momentálně drží pozici celosvětově nejprodávanější hry za rok 2019.

Do The Division 2 nedávno přibylo nové DLC, které přineslo zajímavé novinky. Uvidíme, zda hra dokáže překonat „nižší dosah” a oslovit další hráče.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama