Prison Architect na PC obohatí nové DLC
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Prison Architect na PC obohatí nové DLC

Prison Architect na PC obohatí nové DLC

Marek Selinger

Marek Selinger

22. 10. 2019 08:55
Reklama

Je tomu už pár let, co je tu s námi budovatelská strategie Prison Architect. Titul, který splnil přání všem fanouškům Michaeala Scofielda, se postupem rozvinul z early access projektu v plnohodnotnou hru, která se dočkala i svého portu na konzole. Právě na nich vyšlo v roce 2017 DLC s názvem Psych Ward, které nyní vychází i pro majitele PC verze.

To nově ponese jméno Psych Ward: Warden's Edition, přičemž datum vydání je naplánováno na 21. listopadu. Na rozšíření původně pracovali vývojáři z Double Eleven, kteří jsou zodpovědní za převedení titulu na PlayStation 4 a Xbox One. Hráči na osobních počítačích tak museli na DLC čekat nezvykle dlouho, avšak i oni se nakonec dočkají nového obsahu, který hru rozšiřuje o nové prvky pojící se s psychickými problémy našich vězňů.

Ti už v tomto stavu mohou do vězení nastoupit, případně lze narazit na situaci, kdy daný trestanec zešílí až v průběhu výkonu trestu. Tak či tak, takový to druh vězně vyžaduje zvláštní druh zacházení, samozřejmostí je nutnost přizvat psychiatry do areálu věznice.

Společnost Paradox Interactive, která se o Prison Architect nově stará od počátku letošního roku, s potvrzením PC verze DLC taktéž oznámila, že hra se v budoucnu může těšit na přísun dalšího nového obsahu. Na závěr už jen dodáme, že cena rozšíření je nastavena na šest amerických dolarů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama