Gameplay z chystaného Terminator: Resistance
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Gameplay z chystaného Terminator: Resistance

Gameplay z chystaného Terminator: Resistance

David Plecháček

David Plecháček

21. 10. 2019 10:32 1
Reklama

Když se řekne Terminátor, každému se vybaví výbušná akce a dost možná i samotný Arnold Schwarzenegger. Akční bude stoprocentně i Terminator: Resistance, ale protože na straně dobra žádní roboti nebudou, chce to trochu změnit přístup a neřešit problém jménem Skynet bezhlavě.

Vašimi nepřáteli budou totiž enormně výkonní roboti, kteří hráčům nedají nic zadarmo. Je proto klíčové umět se vypořádat s přesilou. V Terminator: Resistance tak nebude chybět ani stealth, a právě na ten se soustředí ukázka kanálu PlayStation Access z akce EGX.

Určitě si pamatujete už z filmů Jamese Camerona, co se stane, když do jednoho z budoucnosti poslaných strojů nasypete celý zásobník. Vůbec nic. To platí i pro chystanou novinku. Ukázka, která začíná v čase 2:31:35, totiž ukazuje člena odboje s pouhou klasickou útočnou puškou, ale ta terminátorům nic neudělá. Hráči se tak s nebezpečím budou muset popasovat jinak, alespoň do doby, než se jim do rukou dostanou trochu lepší, plazmové nástroje.

Přibližně dvacetiminutová pasáž toho ale ukazuje víc. Skill-tree, možnosti, které hráči mohou využít ve svůj prospěch, ale třeba i hackovací minihru. Nový Terminator bude co do možností evidentně docela nabitý. Jediným kompromisem zůstává grafické zpracování, pokud ale nejste vizuální pedanti a trochu starší vizuál vám nevadí, může se stále jednat o solidní zábavu. Terminator: Resistance vychází už 15. listopadu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama