Hudba na Spotify a nový trailer z COD:MW
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Hudba na Spotify a nový trailer z COD:MW

Hudba na Spotify a nový trailer z COD:MW

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

19. 10. 2019 11:46 1
Reklama

S blížícím se datem vydání Call of Duty: Modern Warfare sílí i její propagace, a tak není divu, že necelý týden před vypuštěním hry do světa dostáváme další trailer. Ten se tentokrát soustředí na PC verzi hry a vypichuje především přednosti hardwarově nejsilnější platformy.

Infinity Ward na optimalizaci hry úzce spolupracují se studiem Beenox a výsledkem by kromě oslnivé grafiky měly být i neobvykle široké možnosti, jak si s nastavením vzhledu Modern Warfare pohrát. Hra bude podporovat 4K rozlišení bez omezení maximálního počtu zobrazovaných snímků za vteřinu a chlubí se i připraveností na ultraširoké monitory, případně rovnou větší počet zobrazovacích panelů. Majitelé grafických karet od Nvidie pak mohou očekávat i podporu raytracingu a dalších technologií jako Nvidia Ansel, sloužící k pořizování kvalitnějších screenshotů z hraní.

PC verze bude dostupná exkluzivně na Battle.net a pro všechny, kteří si hru předobjednali, bude od 22. října spuštěna možnost si přednostně stáhnout většinu dat. Start hry se bude lišit podle regionů, u nás bychom se měli dočkat 25. října ve 3 hodiny ráno.

Pro zkrácení čekání na vydání Modern Warfare byl na Spotify vypuštěn oficiální soundtrack obsahující 29 skladeb z chystané hry. Autorkou hudby je Sarah Schachner, která se podílela i na soundtracku k Modern Warfare 3 a Infinite Warfare. Mezi její další tvorbu se řadí třeba hudba k Assassin’s Creed Black Flag, Unity a Origins nebo Anthem. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama