Planetfall dostane v listopadu expanzi
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Planetfall dostane v listopadu expanzi

Planetfall dostane v listopadu expanzi

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

19. 10. 2019 15:21 2
Reklama

Poslední příspěvek do série Age of Wonders s podtitulem Planetfall dostane 19. listopadu první expanzi. Oznámení rozšíření s názvem Revelations proběhlo v rámci aktuálně probíhajícího PDXConu a kromě krátkého traileru se ukazuje i na několika screenshotech ze hry.

Tahová sci-fi strategie od autorů z Triumph Studios vyšla letos v srpnu a ukázala, že legendární série ještě nepatří do starého železa. Rozšíření Revelations hru obohatí o příběh dávno zapomenuté dynastie Es’Teq a za cenu 15 eur přinese spoustu nového obsahu.

Tím hlavním bude samozřejmě nová kampaň. Ta bude rozdělena do dvou částí a dohromady nabídne více než 10 hodin hratelnosti. Hru oživí i znovuobjevení starých technologií, s jejichž pomocí dostanou hráči přístup k novým zbraním i jednotkám. Dalším přídavkem budou oblasti pro zkušené stratégy, kteří se přes těžké nepřátele dostanou k novým zaslouženým odměnám.

Podstatnou výzvou budou i dva nové scénáře s možností zapojit do hry další hráče v rámci multiplayeru. Rozšíření se dočká i počet frakcí, nepřátel, přístupných lokací a schopnosti vašich armád. Spolu s placeným obsahem bude vydán i bezplatný update, který přinese nové možnosti i těm, kteří do rozšíření nechtějí investovat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama