Patch pro FIFA 20 vylepšuje kariéru
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Patch pro FIFA 20 vylepšuje kariéru

Patch pro FIFA 20 vylepšuje kariéru

Marek Selinger

Marek Selinger

16. 10. 2019 11:10
Reklama

Letošní ročník série FIFA s číslovkou 20 byl na poměry této franšízy přijat značně rozporuplně. Někomu se zamlouval víc, jako třeba našemu Honzovi, jinde to titul od EA slušně schytal. Tak či onak, jednou z nejméně povedených částí se stala kariéra, která byla v den vydání téměř nehratelná. 

Právě na ni je primárně zaměřená aktuální aktualizace s číslovkou 1.05, díky níž by se tento mód měl stát opět hratelnou záležitostí. Již se tak nebude stávat, že ty největší světové kluby nastupují s neznámými mladíky nebo svým rezervním mančaftem, taktéž hráči přímo na hřišti nebudou slavit bezbrankové remízy či by měla být opravena chyba, při které byli manažeři vyhození klubovým vedením i přes dlouhou vítěznou šnůru. Zkrátka a jednoduše, ti, kteří holdují tomuto módu, by se tři týdny po vydání měly dočkat bezproblémového herního zážitku.

Kromě toho se dostalo i na samotnou hratelnost, kdy legendární obtížnost byla učiněna ještě těžší, tato umělá inteligence bude lépe zvládá dribling i zahrávání standardních situací, více vyladěny by měly být i ostatní úrovně obtížností, myslelo se i na některé skill moves, tedy různé kličky. Upraveny byly i zákroky brankářů, respektive systém vyrážení míče. Drobných úprav se dočkal Football Ultimate Team, a nakonec se patch dotkl i režimu Volta. Zde byly vychytány drobné nedokonalosti během cutscén. Kompletní výpis změn najdete v angličtině pod tímto odkazem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama