Outer Worlds nevyužije sílu PlayStationu 4 Pro
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Outer Worlds nevyužije sílu PlayStationu 4 Pro

Outer Worlds nevyužije sílu PlayStationu 4 Pro

David Plecháček

David Plecháček

16. 10. 2019 08:47 9
Reklama

Obsidian patří Microsoftu. Právě teď sice dokončuje The Outer Worlds, ale jeho počátky se datují mnohem dál, až do éry před Microsoftem, a právě proto coby vydavatel figuruje divize Private Division společnosti Take-Two, a hra tudíž vyjde na Xbox One, PlayStationu 4 a PC. To jsou fakta, o nichž autoři hovořili hned poté, co Microsoft studio koupil. Jestli si ale někdo myslel, že z toho Xbox nebude nějak těžit, spletl se. Pochopitelně bude.

Všechny platformy si v tomto případě nejsou rovné a pokud máte Xbox One, můžete se těšit na jisté benefity. Tím nejzásadnějším je fakt, že The Outer Worlds bude dostupná od prvního dne v Xboxu Game Pass. Tento bod ale není novinkou. Novinkou však je to, že pokud jste majiteli výkonnějšího Xboxu One X, můžete se – jako vždy – těšit na trochu hezčí, vylepšenou hru. Problémem ale je, že u PlayStationu 4 Pro se ničeho takového nedočkáte.

Obvykle velká studia před vydáním hovoří o tom, čeho se můžeme na XOX a PS4 Pro těšit, tentokrát tomu tak ale nebylo. Windows Central se tak zeptal přímo studia Obsidian, přičemž přišla strohá odpověď, že na Xboxu One jde o 4K, přičemž pro PS4 Pro se žádná vylepšení nečekají.

Abychom byli spravedliví, není to poprvé, co se něco takového děje. Obdobně na tom je We Happy Few, které vydává Gearbox Publishing. Na Xboxu One X je hra ve 4K, zatímco pro PS4 Pro je k dispozici jen 1080p. I Compulsion Games ale od roku 2018 patří Microsoftu, takže přestože hra vyšla i na konkurenční platformě, z výhod si neužije ani jednu.

The Outer Worlds vychází už 25. října. Níže se můžete podívat na trailer.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama