Volta 2. nejhranějším režimem FIFA 20
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Volta 2. nejhranějším režimem FIFA 20

Volta 2. nejhranějším režimem FIFA 20

David Plecháček

David Plecháček

11. 10. 2019 08:55
Reklama

Letošní rok je plný skvělých titulů, ale také plný rozporuplných titulů. Pravidelnou zásobárnou přesně takových je Electronic Arts, kde se hráči neshodli u Anthemu, aktuálního ročníku FIFA, a čekáme velice podobnou diskuzi i u Need for Speed či nových Hvězdných válek. Rozporuplnost ale nemusí značit neúspěch, i když EA to má tak 50 na 50. O Anthemu však hovořit nemusíme, FIFA si vede nadmíru dobře.

Dost bylo soudů, jaká FIFA vlastně je, objektivně je ale úspěšná. EA Sports nově zveřejnilo, že už teď má 10 milionů hráčů. Což je, po dvou až třech týdnech, úctyhodné číslo. Otázkou samozřejmě je, k čemu číslo odkazuje, neboť díky EA/Origin Access je dostupnost nového fotbalu každoročně snazší, především letos díky podpoře PlayStationu 4. Pravdou ale je, že pro EA není zase tak důležité, kolik hráčů si hru pořídí za plnou cenu, jako spíše kolik z nich bude investovat přímo ve hře v průběhu roku.

Nejpopulárnější je stále FIFA Ultimate Team, přičemž se ho nepodařilo svrhnout ani novince v podobě sálového/pouličního fotbalu Volta. Jak EA podotýká, Volta je tak druhým nejpopulárnějším režimem ve hře. Do dnešního dne bylo vytvořeno pět milionů avatarů, kteří se poté zapojili do zápasů. Jakožto oslavu úspěšného launche EA rozdá každému, kdo se do 17. října do hry podívá, 8 tisíc Volta Coins, za něž si svou postavu můžete řádně vylepšit. Novinkou je nová výzva Volta Football Squad Building Challenge, za níž můžete též získat odměnu.

Čistě statisticky můžeme závěrem říct, že ve FIFA 20 hráči odehráli více než 450 milionů zápasů, skórovali přes 1,2 miliardy gólů, FIFA Ultimate Team navštívilo více hráčů než kdy jindy za první tři týdny, přičemž jen v jeho rámci odehrálo 272 milionů zápasů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama