FIFA 20 ovládla září na PlayStation Storu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka FIFA 20 ovládla září na PlayStation Storu

FIFA 20 ovládla září na PlayStation Storu

Marek Selinger

Marek Selinger

9. 10. 2019 16:58
Reklama

Za ty dlouhé roky jsme si již zvykli, že nabitá podzimní herní sezóna začíná v září. Ano, už někdy během srpna dorazí zajímavé kousky (letos to byl například Control), ale až právě v době, kdy školáci opět zasedají do lavic, začínají vycházet ty největší hity. Právě devátý měsíc roku 2019 si shrneme co se týče prodejů na evropské verzi PlayStation Storu.

Září bývá tradičně měsícem sportovních her, ani letos tomu nebylo jinak. To se projevilo i v žebříčku, kde najdeme hned čtyři takové kousky. Na nejvyšší pozici se umístila FIFA 20, která si tak i přes rozporuplné přijetí ve světě dokázala získat značnou pozornost hráčů. To se jí podařilo i u našeho Honzy, který udělil hodnocení 4/5. Stříbrnou pozici si pro sebe uzmulo dlouho očekáváné Borderlands 3, aby stupně vítězů uzavřel… Minecraft.

Těsně pod nimi skončilo NBA 2K20. Na něj se snášela v uplynulých týdnech masivní kritika kvůli mikrotransakcím a lootbox mechanikám, ale opětovně jako u FIFA 20, i zde promluvily peněženky fanoušků. Pozice číslo pět patří Tom Clancy’s Rainbow Six Siege, následované předposledním sportovním titulem první desítky, eFootball PES 2020. Desítku postupně uzavírají remaster Final Fantasy VIII, fenomén posledních šesti let v podobě Grand Theft Auto V, trochu překvapivě druhý díl rebootované Lary Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration a konečně EA SPORTS UFC 3.

Na závěr už jen dodejme, že nejprodávanější VR hrou se stal opětovně Beat Saber. Rádi znovu gratulujeme česko-slovenskému studiu Beat Games.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama