Sledujte záběry z nové mapy pro BF V
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sledujte záběry z nové mapy pro BF V

Sledujte záběry z nové mapy pro BF V

Marek Selinger

Marek Selinger

3. 10. 2019 16:25
Reklama

Přesně dnes v pravé poledne obohatila druhoválečný Battlefield V nová mapa Operation Underground, jež navazuje na svého předchůdce v podobě Operation Métro z Battlefieldu 3. Byť by se na první pohled mohlo zdát, že se jedná o věrný remake mapy, po prvních odehraných bitvách je zřejmé, že se spíše jedná o duchovního nástupce.

Rozložení mapy je totiž rozdílné, Operation Undeground nabízí více prostoru pro boj na povrchu, nejen pod ním, byť tam se odehrává ta hlavní „meatgrinder“ bitva. Ta se dá popsat jako battlefieldový mlýnek na maso, kdy vojáci padají jeden za druhým, jejich životnost se počítá přinejlepším na desítky sekund. Přestože se mapa tímto stylem více přibližuje ke konkurenčnímu Call of Duty, a naopak se odklání od vlastní identity, právě Operation Métro ukázala, že se jedná o herní zážitek, který určitá skupina hráčů vyhledává a užívá si ho. Pro ostatní je tu mapa Al Sundan z minulého týdne, která nabízí boje pěchoty, tanků i letadel na velké ploše.

Zpět však k Operation Undeground. Ohlasy hráčů na ni jsou veskrze pozitivní, naopak kritiku schytává technická vycizelovanost. Jak na PC, tak i na konzolích má titul během hraní této lokaci tendence se zadrhávat daleko více než na ostatních mapách. Nicméně vývojáři z DICE již potvrdili, že o problému ví a v nejbližším patchi dojde k jeho odstranění.

A co vy říkáte na Operation Undeground, zamlouvá se vám? Dejte nám vědět do diskuze.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama