Víkendové prodeje ve VB ovládla FIFA 20
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Víkendové prodeje ve VB ovládla FIFA 20

Víkendové prodeje ve VB ovládla FIFA 20

Marek Selinger

Marek Selinger

30. 9. 2019 16:12 1
Reklama

Fotbalové sezóny se v evropských soutěžích rozbíhají již v průběhu letních prázdnin, nicméně ti, kteří holdují běhání na virtuálních pažitech, vyhlíží každý rok září. To totiž vycházejí obě fotbalové simulace, FIFA i PES. Ani letošní rok samozřejmě není výjimkou.

Recenzi eFootball PES 2020 jsme vám již přinesli, Martin udělil letošnímu dílu čtyři body z pěti. Naproti tomu Honza se pustil do FIFA 20 jen před pár dny, proto stále nevíme, která ze sérií je na tom, alespoň co se týče herního zážitku, lépe. Nicméně často místo recenzentů promlouvají peněženky hráčů a minimálně titulu od EA se ve Spojeném království daří. Také aby ne, když se jedná o vyloženě fotbalovou zemi. Aktuální ročník tedy ovládl víkendový žebříček prodejů na Ostrovech, za ním následuje The Legend of Zelda: Link's Awakening pro Nintendo Switch a stupně vítězů uzavírá looter shooter akce Borderlands 3.

Za ní se postupně seskupily Gears 5, Crash Team Racing Nitro-Fueled, Tom Clancy's The Division 2, Sea of Thieves, Mario Kart 8 Deluxe, Minecraft: Xbox Edition a Forza Horizon 3. Jak vidno, tak a) tituly od Microsoftu táhnou i přes jejích přítomnost v Xbox Game Passu; b) prodeje Pro Eva na nejlepší desítku prostě a jednoduše nestačily.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama