10 minut z RE Project Resistance
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka 10 minut z RE Project Resistance

10 minut z RE Project Resistance

David Plecháček

David Plecháček

30. 9. 2019 10:11 2
Reklama

Japonské společnosti mají nebývalý talent – vytvářet legendární série, které doplňují naprosto tragické spin-offy. Pro příklad nemusíme chodit daleko, není to tak dlouho, co se Konami chtělo po odchodu Hidea Kodžimy vytáhnout s novým Metal Gearem, ale Survive dopadl neslavně. Nebo Capcom. Resident Evil je opět na výsluní, a pak vývojáři představí Project Resistance. Které neslavně připomíná Umbrella Corps.

Je to skoro až s podivem, že Umbrella Corps a Resident Evil 7 od sebe dělí rok. Je to jako den a noc, a přitom v tak krátkém časovém období. Letos pro změnu vyšel remake RE2, a pravděpodobně do roka a do dne vyjde další hra, která bude onou básnickou nocí – Project Resistance. Ačkoliv je na podobné soudy brzy, hráči titulu věští podobnou budoucnost.

Ona tomu nepomáhá samotná prezentace, ani nové video, které ukazuje gameplay záběry. V komentářích nezůstává na hře nit suchá a ani poměr palců nahoru a dolů neukazuje na to, že by si Project Resistance získalo srdce hráčů. Abychom ale hře nekřivdili, její asymetrická multiplayerová povaha může být zajímavá. Tradičně se na jednu stranu postaví čtveřice, která se bude snažit zuby nehty přežít, na straně druhé bude tzv. Mastermind, který bude snažení protivníků zpovzdálí sledovat a bude se snažit o to, aby se nedožili konce.

Rozdílem je, že Mastermind není ničím „hmotným“. Svou povahou spíše připomíná jakéhosi režiséra, který má přístup k bezpečnostním kamerám, může klást před čtveřici pasti, případně se může zúčastnit boje v lepší případě jako zombie, v horším jako Tyrant. Pokud vás koncept zajímá, můžete se přihlásit do uzavřené bety, registrace na Xboxu One jsou otevřené ještě dnes. Pokud zájem nemáte, můžete si alespoň prohlédnout nové video.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama