Video ukazuje misi nového Ghost Warriora
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Video ukazuje misi nového Ghost Warriora

Video ukazuje misi nového Ghost Warriora

David Plecháček

David Plecháček

27. 9. 2019 10:39
Reklama

Poslední Sniper Ghost Warrior byl nejambicióznějším dílem, nicméně odvaha vývojářů se jim spíše vymstila. Nedlouho po vydání muselo vedení polského studia CI Games přiznat, že plán nevyšel a studio se tak bude soustředit na sevřenější zážitky. Právě proto nemá nový Sniper číslovku v názvu, ale jmenuje se Ghost Warrior Contracts. Nové video ukazuje, že bychom na novinku neměli i přes všechny patálie zapomínat.

Contracts vychází už letos na podzim, konkrétně 22. listopadu, přičemž opouští otevřený svět a vrací se zpět k uzavřeným lokacím. Podle všeho by měla být následkem větší stabilita hry nebo kratší nahrávací časy, což byly aspekty, které třetí díl před lety srážely. Nový díl tak nabídne pět rozdělených oblastí a rovnou dvacítku kontraktů, které budeme plnit. Na jeden z nich se můžeme podívat v desetiminutové ukázce.

Ukázka nás zavádí na Kolchak Harbor, do jedno z regionů, který navštívíme. Každý z nich nabídne hned nespočet možností při řešení úkolů. „Je jen na vás, jak budete hrát, a jakou cestu si zvolíte,“ říká Asim Tanvir, komunitní manažer v CI Games, v přiloženém videu. To nabídne spíše tichý přístup, nicméně klidně si můžete zkusit Rambo přístup a nedívat se ani vpravo, ani vlevo.

Většina možností je hráčům Sniper Ghost Warrior známá, přesto se v Contracts ukáže několik novinek. Například dron, který nemůže chybět snad v žádné moderní hře, nebo třeba speciální maska s rozšířenou realitou. Nechybí ani spousta gadgetů, které vám pomohou vypořádat se s nástrahami na mapě. Několik z nich je k vidění v přiloženém videu, na jiné si budeme muset přijít sami, až hra vyjde. Stane se tak na PC, Xboxu One a PS4 v druhé polovině listopadu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama