Hráči hlásí, že v RDR2 objevili zombie
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Hráči hlásí, že v RDR2 objevili zombie

Hráči hlásí, že v RDR2 objevili zombie

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

19. 9. 2019 12:38 1
Reklama

První Red Dead Redemption bylo skvělé a jeho rozšíření Undead Nightmare zrovna tak. Kombinace zombie a westernu možná zní na papíře zvláštně, zde se však nečekaný mix ukázal jako znamenitá volba a zajímavý způsob jak oživit svět divokého západu. Druhý díl sice žádné podobné rozšíření prozatím nečeká, avšak všímaví hráči si povšimli, že ne všechna těla v RDR2 jsou tak mrtvá, jak se mohla zdát.

Zpráva z Redditu obsahující dvojici obrázků tak mluví sama za sebe. Zvrásněná kůže, svítivé oči a mrtvolný výraz dotyčné paní jasně naznačují, že nemáme dočinění s obyčejným člověkem. Zda-li se však jedná o pouhou přípravu na nadcházející Halloween či nenápadně ukrytý náznak chystaného Undead Nightmare 2, to je něco, co se nejspíše s jistotou nedozvíme, tedy alespoň prozatím. Rockstar totiž i nadále dostává své pověsti mlčenlivého strážce, a o celé věci tak opět mlčí jako hrob.

Jelikož známé rčení hovoří, že přání je otcem myšlenky, přiklání se nemalá skupina hráčů právě ke zmíněnému pokračování Undead Nightmare a jeho lákavém příslibu plnohodnotného rozšíření singleplayeru. Od vydání druhého Red Dead Redemption koneckonců uplynul téměř rok, a není tak překvapivé, že většina hráčů touží po další várce singleplayerového obsahu, jež by zaplnil onu prázdnotu po dokončení základní hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama