Roadmapa ukazuje dvojici DLC pro Control
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Roadmapa ukazuje dvojici DLC pro Control

Roadmapa ukazuje dvojici DLC pro Control

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

11. 9. 2019 16:27 2
Reklama

Control svůj příchod na svět i přes jisté porodní bolesti již úspěšně absolvoval, a Remedy se tak může, nyní již oprávněně, těšit z pozitivní odezvy, kterou v hráčích díky hře vyvolali. Aby však tato vlna zájmu ani trochu nepolevila, rozhodli se její autoři zveřejnit i roadmapu, která kromě nového režimu Expeditions nebo oznámeného photo módu nabízí pohled i na dvojici dříve naznačených DLC.

Nový režim Expeditions je určen pro hráče, kteří již dokončili základní hru a spočívá v průzkumu tajemné oblasti Formation a jejího přilehlého okolí. Vývojáři ve svém popisu upozorňují, že budeme čelit náročným výzvám a obecně tomu nejhoršímu, co na nás neustále se měnící budova dokáže hodit. Režim Expeditions dorazí v průběhu prosince prostřednictvím bezplatného updatu, a bude tedy dostupný pro všechny majitele základní hry.

Placená DLC - The Foundation a AWE - toho nabídnou o poznání více. Autoři tak naznačují, že se můžeme těšit jak na nové úkoly, neokoukané nepřátele, tak i rozšiřující herní mechanismy. V rámci prvního vydaného Foundation, se ponoříme do minulosti samotné budovy federálního úřadu, a pokusíme se tak odhalit, co se ukrývá pod její zdánlivě neprostupnou slupkou. Máme prý čekat, že se věci rychle zvrtnou, a my tak budeme svědky opravdu podivných věcí mimo možnosti našeho chápání.

Na druhou stranu AWE nás uvrhne do zcela nové oblasti Investigations Sector, což je právě ta oblast, kde federální úřad zkoumal nejrůznější paranormální aktivity. Na závěr se hodí poznamenat, že poutací obrázek tohoto DLC se velice podobá stylu Alana Waka a je tedy možné, že se dočkáme nějakého propojení těchto dvou pozoruhodných světů. Obě DLC je možné zakoupit prostřednictvím dostupného Seasson Passu, přičemž jehož cena se kupříkladu na PS Storu pohybuje okolo 700 Kč.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama