Path of Exile dostává Tower Defense režim
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Path of Exile dostává Tower Defense režim

Path of Exile dostává Tower Defense režim

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

9. 9. 2019 10:37 2
Reklama

Akční diablovka Path of Exile si i roky po svém vydání stále žije poklidným a poměrně radostným životem. Během let své existence koneckonců získala jak na popularitě početné skupiny hráčů, tak především i na obrovské mase obsahu, díky které hra nabobtnala do téměř astronomických rozměrů. Nově příchozí update Blight v tomto ohledu nelení, a přináší tak řadu novinek.

Tou nejvíce patrnou je přidání zcela nového tower defense režimu, od jehož přidání si autoři slibují především rozbití stereotypu, který mohou hráči po letech hraní pociťovat. Jak přízvisko tower defense napovídá, režim spočívá v zastavení postupujících vln nepřátel, které se stávají silnější a silnější. Mimo vámi držených zbraní budete mít k dispozici i celou řadu elementárních věží, pomocí níž můžete zasáhnout slabiny konkrétních protivníků či se rozhodnout posílit své vlastní statistiky.

Poněvadž je ale nepřátel po vzoru klasického PoE opravdu mnoho, jsou i oni nuceni respektovat jistá pravidla. Jejich pohyb je tak přímo určován houbovitými úponky, které naleznete rozeseté po celé mapě. Po každém odražení vlny kráčející na daném úponku budete následně odměněni truhlou, ve které kupříkladu naleznete nové předměty či bonusy.

Zbylými novinkami, se kterými update přichází, je pak mimo dalších zbraní i nová kategorie předmětů v podobě olejů nebo přidání dalšího skill baru. Update Blight je dostupný na PC již od 6. září, přičemž na Xbox One a PlayStation 4 dorazí update ještě v průběhu dnešního dne, tedy 9. září.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama