GreedFall bez Denuva a modové podpory
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka GreedFall bez Denuva a modové podpory

GreedFall bez Denuva a modové podpory

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

9. 9. 2019 08:37 1
Reklama

GreedFall, možný černý kůň letošní roku a zároveň asi nejambicióznější projekt studia Spiders, dělí od vydání již pouze jeden jediný den. Avšak než očekávaná chvíle nastane a my se do hry plně zakousneme, máme ještě chvíli času rozebrat některé z technických specifikací, které by vás mohly zajímat.

Jako první zpráva, která potěší zejména PC komunitu, je absence ochrany Denuvo. Ta si v průběhu uplynulých let opakovaně vysloužila mezi hráči pověst ochrany, jež častokrát negativně ovlivňuje chod samotné hry. O něco méně hřejivá zpráva se však týká modové podpory. Jelikož ta bude alespoň ve své plnohodnotné podobě ve hře taktéž chybět a její možné přidání není v plánu.

Poslední výrazný bod, který se v příspěvku na stránkách Focus Home Interactive můžete dočíst, je, že studio vedle zamítnutí modové podpory taktéž nyní neplánuje ani žádná hru rozšiřující DLC. V zápětí však autor příspěvku dodává, že dohrání hry má údajně zabrat něco mezi 30-40 hodinami, tudíž obavy o nedostatek obsahu nejsou nejspíše na místě.

Mimo výše uvedených informací tvůrci dále upozorňují i na to, že se GreedFall neřadí do kategorie her s otevřeným světem a připomínají, že hra nabídne podporu 4K i HDR. Jak již ale padlo v samotném úvodu, GreedFall vychází již zítra, 10. září, přičemž se ho dočkají jak majitelé PC, Xboxu One, tak i PlayStationu 4.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama