Uniklo možné datum vydání Elden Ring
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Uniklo možné datum vydání Elden Ring

Uniklo možné datum vydání Elden Ring

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

6. 9. 2019 09:19 1
Reklama

Do regálů virtuálních obchodů sem tam proklouzne zajímavá informace. Jde především o úniky dosud neoznámených her, případně data vydání titulů, o nichž už se nějakou dobu ví. Ve všech případech jde o informace, které se neměly dostat na veřejnost. Platí to i pro Elden Ring.

Titul z produkce FromSoftware se totiž objevil na stránkách amerického obchodu Target. Podle dostupných informací by měl Elden Ring vyjít zkraje příštího léta, konkrétně 30. června. FromSoftware ani Bandai Namco se k této věci nevyjádřili.

Uniklo možné datum vydání Elden Ring
i Zdroj: Hrej.cz

Skutečnost, že nejde o datum označující konec fiskálního roku, dává fanouškům studia FromSoftware malou naději. Snad tedy nejde o pouhý placeholder a hry se skutečně dočkají již začátkem léta.

Nebylo by to ostatně nic zvláštního. Sekiro: Shadows Die Twice bylo oznámeno během loňské E3, hra vyšla následující rok v březnu. Elden Ring by tedy mohl projít stejným cyklem. Pokud by kopíroval marketingovou kampaň Sekira, měli bychom se brzy dočkat gameplay záběrů. Zda tomu tak skutečně bude, se musíme nechat překvapit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama