Tvůrci Paladins představili novou hru
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Tvůrci Paladins představili novou hru

Tvůrci Paladins představili novou hru

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

6. 9. 2019 06:52
Reklama

Studio Hi-Rez si udělalo jméno především díky titulům Paladins a Realm Royale. Své portfolio multiplayerových akcí brzy rozšíří o další přírůstek. Tím je PvP střílečka Rogue Company. V příštím roce by měla být dostupná na Epic Games Store.

Na hře pracuje nový interní tým. Na první pohled by se mohlo zdát, že vývojáři z First Watch Games hodlají rozšířit battle royale žánr. To je však omyl. Mělo by jít o střílečku založenou na třídách, v níž se spolu utkají dva malé týmy. Na detailech vývojáři stále pracují.

Hra patrně nebude trpět nedostatkem hráčů. Vychází totiž i na konzolích, přičemž od prvního dne je v plánu cross-platform multiplayer. „Jako studio chceme spojovat všechny hráče skrze vzrušující herní zážitky. Od prvního dne tvoříme Rogue Company jako multiplatformní cross-play hru. Chceme, aby měli všichni naši hráči možnost hrát se svými přáteli, nehledě na platformu,“ prohlásil Chris Larson, šéf Hi-Rez.

Ke hře se vyjádřil také Scott Zier, kreativní ředitel z týmu First Watch Games. „Rogue Company se bude s naší komunitou neustále vyvíjet. Plánované updaty zahrnují nové herní režimy, mapy, zbraně, gadgety, události a hratelné postavy. Zpětná vazba hráčů nám pomůže vytvořit další nejlepší multiplayerovou střílečku.“

Co se příběhového pozadí týče, Rogue Company představuje tajnou organizaci, v níž se sdružují elitní žoldáci z celého světa. Ti jsou nasazováni do těch nejnebezpečnějších misí. Na další detaily si musíme počkat. Hra by měla vyjít na PC, Xbox One, PlayStation 4 a Nintendo Switch. Co na novinku říkáte?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama