BioWare ještě Anthem opustit nehodlá
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka BioWare ještě Anthem opustit nehodlá

BioWare ještě Anthem opustit nehodlá

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

6. 9. 2019 11:40 8
Reklama

Jen asi málokdo ještě doufá v to, že si Anthem po měsících obsahového sucha a přetrvávajících nedodělků vybojuje zpět ztracenou slávu, a stane se tak hrou, kterou si hráči přáli. Ostatně ani nedávno vydaný Cataclysm, který měl vše změnit, nezanechal ani přes poměrně vřelé přijetí takovou stopu, jak se asi čekalo. Logicky tedy vyplývá otázka, co se bude se hrou dít nadále.

Alespoň částečnou odpověď na tuto otázku nalezneme v nejnovějším příspěvku na oficiálním webu BioWare. V něm se tak kupříkladu můžete dočíst, že na hře se stále usilovně pracuje, a to přesněji v týmech Edmonton a Austin. Jejich hlavním cílem do budoucna je mimo udržování samotné hry i přinášení razantních změn, které skutečně promění svět Anthemu. Současně s tím ale dodávají, že změny podobného rázu budou vyžadovat svůj čas, a je tedy nutné počítat s tím, že si chvíli počkáme.

Vývojáři z BioWare dále uvádějí, že ve světě Anthemu i nadále spatřují velký potenciál, který po úspěchu s Cataclysmem hodlají dále rozvíjet a rozšiřovat. V neposlední řadě také poznamenávají, že mimo velkých změn, kterých se dočkáme v budoucnu, máme očekávat i větší počet menších updatů, které přinesou nový obsah a další herní prvky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama