GR Breakpoint ukazuje bohatou roadmapu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka GR Breakpoint ukazuje bohatou roadmapu

GR Breakpoint ukazuje bohatou roadmapu

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

4. 9. 2019 06:00 2
Reklama

Po vzoru ostatních her od Ubisoftu bude i Ghost Recon Breakpoint coby následovník předloňských Wildlands disponovat širokou paletou post-launch obsahu. Abychom si však blíže udělali obrázek, co přesně nás po vydání čeká, zveřejnil Ubisoft detailní roadmapu pokrývající první rok existence hry.

Během následujících 12 měsíců nás tak čekají celkem 3 čtyřměsíční epizody, z nichž každá čítá zhruba 5-hodinové rozšíření příběhu v podobě tzv. Adventures, nové třídy operativců pro PvE i PvP režimy a další speciální eventy.

GR Breakpoint ukazuje bohatou roadmapu
i Zdroj: Hrej.cz

První epizoda, Operation Greenstone, se části svého obsahu dočká již při samotném vydání hry. Jejím hlavním tahákem mimo rozšíření příběhu ale bude především možnost účastnit se prvního z plánovaných raidů zvaného Project Titan. Ten vývojáři popisují jakožto intenzivní kooperativní zážitek pro 4 hráče, během něhož budeme čelit jak obtížným výzvám, tak i aktivnímu vulkánu.

Zbylé dvě epizody, Deep State a Transcendence, do hry přibudou až v roce příštím, přesněji v jeho první čtvrtině v případě druhé epizody a v průběhu léta v případě té třetí. Současně s výše uvedeným obsahem mají navíc do hry každý měsíc přibývat i nové mise pro jednotlivé frakce, další odemykatelné předměty a nové aktivity.

Rozšíření příběhu, která budou součástí jednotlivých epizod bude možno vyzkoušet v rámci cca hodinové ukázky i bez zakoupení Year 1 Passu, který je jinak nutnou podmínkou k jejich plné verzi. V případě, že Year 1 Pass zakoupíte, obdržíte zároveň vedle přístupu k všemu výše vyobrazenému obsahu i možnost vyzkoušet nové třídy vojáků s týdenním předstihem.

Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint vychází již 4. října na PC, Xboxu One a PlayStationu 4.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama