CD Projekt potvrdil, že CP2077 bude mít MP
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka CD Projekt potvrdil, že CP2077 bude mít MP

CD Projekt potvrdil, že CP2077 bude mít MP

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

4. 9. 2019 11:04 1
Reklama

Doposud pouze zbožné přání a nejistá budoucnost, nyní realita a pouhá otázka času. Zhruba tak by se dal popsat příběh multiplayerové složky Cyberpunku 2077, jejímž uskutečněním si až do dnešního dne nemohl být nikdo z nás opravdu jistý. Dnes se však karta obrátila a CD Projekt Red přišel s oznámením, že multiplayer v nějaké podobě do hry skutečně dorazí.

Konkrétní podobu či datum udávající, kdy bude MP do hry přidán, jsme bohužel neobdrželi. Avšak bylo řečeno, že předtím než online režim do hry dorazí, budou mu nejdříve předcházet bezplatná DLC a další singleplayer rozšiřující obsah. Na závěr je však nutné připomenout dřívější slova autorů, ve kterých tvrdili, že i v případě, že MP dorazí, hlavní roli jejich zájmu bude i nadále tvořit singleplayerový obsah.

Ale poněvadž se CD Projekt nepodělil o další rozšiřující informace a vaše odhady jsou stejně dobré jako naše, můžete nám níže v komentářové sekci sdělit, v jaké podobě podle vás MP do hry dorazí a zda půjde o něco, co vás případně zajímá.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama