Vývojář o gangech v Cyberpunk 2077
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vývojář o gangech v Cyberpunk 2077

Vývojář o gangech v Cyberpunk 2077

Radek Raudenský

Radek Raudenský

3. 9. 2019 11:27 9
Reklama

Nové gameplay video ze Cyberpunk 2077 nám sice poskytlo několik informací o The Animals a VooDoo Boys, ale znalci deskové hry Cyberpunk byly po uvedení videa trochu zmatení. Vývojář Mike Pondsmith tak poskytl několik informací o světě, který stvořil, a to zejména o těchto dvou gangech.

„Když jsme před několika lety vytvořili VooDoo Boys, chtěli jsme vytvořit něco jako kulturní přivlastnění. Co se stane, když si někdo chce adaptovat kulturu, o které nic neví, a udělá to velmi špatně“. Původně měli být VooDoo Boys „běžní bílí kluci“, kteří si přivlastnili kreolskou a haitskou kulturu, protože pro ně byla zkrátka hustá.

O 57 let později se ale VooDoo Boys změnili. Do gangu se dostali lidé z Karibiku, kteří věří ve Vodun. „Skvělá věc na tom, že vývoj trvá několik let je to, že některé věci může měnit. VooDoo Boys v roce 2077 jsou skutečně voodoo boys. Toto jméno zdědili a sedne jim“. Nová vize VooDoo Boys má „vibe Cyberpunku“, který vložili do staré kultury. „Takže to je gang, ale ne tak úplně- jsou spíše kulturním fenoménem“.

Zato The Animals jsou lidé, které Pondsmith vídal dříve v posilovně. „The Animals jsou ti lidi, kteří na sobě chtějí „stavět“ a stát se tygry v městské džungli. Chtějí být velký, zlí, a chtějí zastrašit koholiv, kdo existuje. A je velmi jednoduché se bát týpka, který zastíní slunce, když se před vás postaví“. Pondsmithovi se navíc velice líbí kontrast mezi těmito dvěma skupinami. „The Animals jsou jednoduší. Jejich motto je: Staň se velkým, lifti. Staň se silným, lifti.  Zato VooDoo  Boys mají kulturu, mají „věc““.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama