Patch přináší do BF V level cap i dvě mapy
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Patch přináší do BF V level cap i dvě mapy

Patch přináší do BF V level cap i dvě mapy

Marek Selinger

Marek Selinger

3. 9. 2019 20:50
Reklama

V posledních týdnech bylo ohledně Battlefieldu V až podezřelé ticho, ono se taky nebylo čemu divit. Vývojáři ze studia DICE museli hasit požár, který sami zažehli nepovedenými aktualizacemi v průběhu června a července. S příchodem školního roku se však zdá, že se situace začíná obracet. Alespoň to naznačuje patch 4.4, jenž vyšel právě dnes.

Jedná se o jedno z nejpodstatnějších obohacení titulu za poslední měsíce, proto se na něj pojďme podívat pěkne zblízka. Jako první na paškál si vezmeme zcela dvě nové mapy, Provence a Lofoten Islands, jež jsou dostupné pro režimy Squad Conquest a Team Deathmach. Jedná se o rozlohou menší kousky, které původně byly určeny pro režim 5v5, po jehož zrušení se autoři rozhodli je zařadit do klasického multiplayeru. Do prvně zmíněného módu přibyla i řecká lokace Mercury. Dále švédský tým po dlouhých měsících vyslyšel četná přání hráčů a zvýšil hodnotu maximálního levelu z 50 na 500. Že to ale trvalo téměř celý rok! Odměnou za každou novou úroveň nám bude herní měna Company Coins.

Kromě toho došlo k úpravě zbraní ve třídě recon, z čehož budou mít radosti ti bojovníci, kteří pozorují válečnou vřavu z větší dálky. Stejně tak se drobného posílení dočkaly SMGs v rámci mediků. Obě tyto skutečnosti však mají jeden nemilý dopad, jelikož došlo k resetování specializací u některých zbraní, proto než se zapojíte do bitvy, raději si je zkontrolujete. Nově taktéž bude možné odhodit svůj (nešťastně) hozený granát, upraven byl systém parašutingu, zmizel i bug, kdy vám hra ukazovala větší počet poškození, který jste uštědřili nepříteli, než se opravdu stalo. A v neposlední řadě se zdá, že patch nepřinesl žádné nové bugy, což je v poslední době na poměry Battlefieldu V značně unikátní situace.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama