Známe endgame obsah třetích Borderlands
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Známe endgame obsah třetích Borderlands

Známe endgame obsah třetích Borderlands

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

2. 9. 2019 10:40
Reklama

Novinek o endgame obsahu Borderlands 3 jsme se dočkali již na Gamescomu, kde jsme dozvěděli, že hru rozšíří dvojice arénových výzev,  Proving Grounds a Circle of Slaughter. Z nových informací z akce PAX West však plyne, že endgame Borderlands 3 obohatí i trojlístek v podobě True Vault Hunter Mode, Guardian Rank a Mayhem Mode a další zajímavý obsah.

V režimu Mayhem, na rozdíl od arénových výzev, které nabízí Proving Grounds a Circle of Slaughter, bude hráč namísto časového limitu nucen čelit extrémně vysoké obtížnosti. Druhý jmenovaný True Vault Hunter Mode zase nabídne obdobu režimu New Game+, kdežto Gurdian Rank navrací Badass systém z druhého dílu, kde s jeho pomocí mohl hráč investovat získané bodíky do pasivních talentů svého Vault Huntera.

Zhruba měsíc od vydání se hráči dočkají i bezplatného eventu, který bude stylizován do strašidelné atmosféry Halloweenu a obohatí hru o nové aktivity a odměny. Nedlouho po jeho skončení dorazí i další update zvaný Maliwan Takedown, který bude taktéž bezplatný a přinese novou mapu, bosse i nepřátele. Aby toho nebylo málo, samotný konec roku bude věnován prvnímu z placených DLC, jež rozšíří hlavní příběhovou linii a současně rozšíří i množství vedlejších úkolů a vybavení.

Známe endgame obsah třetích Borderlands
i Zdroj: Hrej.cz

Borderlands 3 vychází již 14 září na PC, PS4, XO a později i Google Stadia.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama