Astroneer má datum vydání na PS4
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Astroneer má datum vydání na PS4

Astroneer má datum vydání na PS4

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

1. 9. 2019 11:05
Reklama

Sandboxová adventura Astroneer dostává datum vydání na PlayStation 4. Hra studia System Era byla od roku 2016 v early accessu na Steamu a letos v únoru se dočkala plné verze. Tu si kromě PC můžete zahrát i na Xboxu One, takže PlayStation bude poslední velkou platformou, kde se hra objeví.

Fanoušci konzole od Sony a průzkumu vesmíru si mohou v kalendáři označit datum 15. listopadu. Hra bude stát 30 dolarů a pokud si jí předobjednáte, dostanete navíc ještě soundtrack a grafické téma. Obsahově bude hra kromě jednoho exkluzivního obleku identická s tou na PC a bude od svého vydání obsahovat i očekávaný Explorer update, který na počítačích a Xboxu vyjde 4. listopadu.

Ve hře Astroneer se budete především toulat vesmírem. K dispozici budete mít nástroj na úpravu terénu a široké možnosti craftování. Z nasbíraných surovin budete vytvářet vozidla, základny a objevovat nové technologie. Hra se v neposlední řadě pyšní pestrým procedurálně generovaným světem se spoustou planet k objevování, které hráče zabaví na dlouhé hodiny.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama