Zářijové Games with Gold nesou číslo 47
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Zářijové Games with Gold nesou číslo 47

Zářijové Games with Gold nesou číslo 47

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

30. 8. 2019 09:05
Reklama

Dlouho vyhlížený konec měsíce se kvapem blíží a to znamená jediné - byla zveřejněna čtveřici nových titulů, kterou nám Microsoft skrze program Games with Gold v září nabídne. A i když nejde o superhrdinu formátu Batmana či boj za jednoho z jezdců apokalypsy v posledních Darksiders, rozhodně jde o hry, které stojí za to.

Hlavní hvězdou, která celé čtveřici bezpochyby kraluje, je totiž kompletní první sezóna předposledního Hitmana z roku 2016. V něm se již tradičně chopíte nezaměnitelné tváře agenta 47, přičemž váš úkol je jasný - zlikvidovat zvolený cíl všemi dostupnými prostředky. Hra po světě za svůj otevřený přístup ke hratelnosti posbírala nejvyšší možné známky, přičemž nejvíce kritizovaný aspekt - epizodické vydávání - byl vypuštěním kompilace všech epizod dané sezóny vyřešen. Agenta 47 můžete aktivovat po celé září, přičemž od 16. září až do 15. října bude doplněn i o logickou hříčku We Were Here.

Zbylými dvěma tituly z éry Xboxu 360 je o nic méně zábavná likvidace mimozemšťanů v Earth Defense Force 2025 a povedená bojovka z roku 2011, Tekken Tag Tournament 2, která v druhé polovině září Earth Defense vystřídá. Na závěr připomínáme, že až do 15. září je stále možné aktivovat Forzu 6, a získat ji tak předtím, než z digitální distribuce zmizí nadobro.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama