Sledujte půl hodiny z hraní Dying Light 2
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sledujte půl hodiny z hraní Dying Light 2

Sledujte půl hodiny z hraní Dying Light 2

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

27. 8. 2019 09:00 1
Reklama

Druhý Dead Island možná může být stále v nedohlednu, ale ten také není jediný, kdo nám výlet do zombie infikované krajiny dokáže zprostředkovat. Řeč je pochopitelně o pokračování povedené zombie akce z roku 2015, Dying Light, která na Gamescomu nemohla chybět, a my díky tomu máme k dispozici necelých třicet minut záběrů z hraní.

Nechybí tak brutální akce, oddělování končetin a ani hlavní síla prvního dílu - intuitivní systém parkouru, který se v novém díle dočká mnoha vylepšení, jako je kupříkladu lano či užitečný paraglider. Pokud na vás navíc z dosavadních ukázek plných lidských oponentů padly obavy, že zombie budou spíše rarita než váš denní chleba, jistě vás potěší, že i ti si ve videu našli své místo.

Stále je však patrné, že zbylí přeživší přeci jen hrají hlavní housle a mnohem větší roli, něž jak tomu bylo v prvním díle. A to by vlastně nemělo být ničím, co nás mělo výrazně překvapit. Přece jen vývojáři z Techlandu se mnohokrát pyšnili velmi silným důrazem na nelehké morální volby, jejichž následky ovlivní nejen naše okolí, ale i životy zbylých přeživších. Je tedy pouze logické, že se s nimi dříve či později střetneme. A jak můžete vidět níže, ne vždy zrovna v dobrém.

Dying Light 2 je očekáván na jaře příštího roku, přičemž si bude dostupný na PC, PS4, XO a v budoucnu i na nové generaci konzolí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama