Arnie nenamluví T-800 v MK11
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Arnie nenamluví T-800 v MK11

Arnie nenamluví T-800 v MK11

Martin Synek

Martin Synek

26. 8. 2019 12:40 4
Reklama

Minulý týden jsme se dočkali odhalení kompletní sestavy charakterů prvního Kombat Packu do hry Mortal Kombat 11. Kromě již známé dvojice v podání Shang-Tsunga a Nightwolfa jsme dostali i pohled na ostatní nováčky.

Mezi nimi se nachází i postava T-800 z filmů o Terminatorovi, které ztvárnil samotný Arnold Schwarzenegger. Verze T-800 do aktuálního Mortal Kombatu však bude pocházet z nového snímku Terminator: Temný osud, který přifrčí do našich kin 31. října 2019.

Naštěstí fanoušci kovového zabijáka nemusí čekat až tak dlouho, protože T-800 přispěchá do jejich hry už 8. října 2019. K této skutečnosti se váže i další novinka, která už zase tak pozitivní není. Terminator sice bude vypadat, jako by z oka vypadl své filmové předloze, ovšem hlas mu hvězdný Arnie nepropůjčí.

Veškerý hlasový projev bude mít na starost některý z dabérů a nám nezbývá nic jiného, než se těšit, jaké fatality bude T-800 schopen. Určitě půjde o nějakou obzvláště explicitní záležitost. Jak jste na tom vy? Jak se vám postavy v Kombat Packu zamlouvají? Napište nám do komentářů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama