The Sims 4 naplní magie nového dodatku
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka The Sims 4 naplní magie nového dodatku

The Sims 4 naplní magie nového dodatku

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

22. 8. 2019 17:25
Reklama

Máte rádi Harryho Pottera? Obdivujete čaroděje či jste snad toužili sami se jedním stát? V případě, že je odpověď na kteroukoliv z těchto otázek kladná a zároveň vám nevadí utápět čas v posledních Sims, určitě vás potěší, že právě Sims 4 čeká nový Game Pack s názvem Realm of Magic.

A jelikož je magie obyčejným smrtelníkům, a tím pádem i obyvatelům nově přidané lokace Glimmerbrook, zapovězena a neměli by o ní mít sebemenší tušení, budeme se při jejím praktikování muset skrýt v odlišné dimenzi ukryté za portálem. Zde se pak scenérie značně promění, a záhy tak skutečně nabydete pocitu, jako byste se opravdu propadli do onoho bestselleru samotné Rowlingové.

Coby absolutní nováček ve světě magie se tedy postupně dostanete k takovým skopičinám, jako je praktikování efektních kouzel, soutěžení s ostatními čaroději, či dokonce míchání lektvarů všeho druhu při testování svého kotlíku. Ale jelikož i magii musíte praktikovat s jistou dávkou stylu a elegance, nebude ani protentokrát opomenuta široká nabídka různorodých kostýmů a všemožných magických doplňků a cingrlátek.

A kdy se brány magického světa vlastně otevřou? Co se týče PC a Macu, tam Realm of Magic dorazí poměrně brzy, a jejich uživatelé se tak dočkají již 10. září. Majitelé XO a PS4 však nemusí věšet hlavu, jelikož ani ti nebudou dlouho otálet a svojí verzi obdrží už 15. října tohoto roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama