Nová postava do Streets of Rage 4
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nová postava do Streets of Rage 4

Nová postava do Streets of Rage 4

Martin Synek

Martin Synek

22. 8. 2019 11:17
Reklama

Devadesátky se opět vracejí v jedné z klasických beat´em up sérií. Streets of Rage je letitá série od firmy Sega, která zažila největší vlnu popularity právě v oněch devadesátých letech minulého století prostřednictvím coin-op automatů nebo domácích konzolí.

O čtvrtém díle, který připravují Lizardcube, Dotemu a Guardcrush Games, již víme nějaký ten pátek a těšíme se na každou novou ukázku z dostupného gameplaye. Nyní prostřednictvím nového videa přímo z Gamescomu zjišťujeme několik novinek, které se ve hře ukáží. Kromě krásné ručně malované grafiky a oldschool hratelnosti čekejme i době poplatnou hudbu a další libůstky.

Jednou z novinek je také to, že do hry přibude třetí hratelná postava k Axelovi a Blaze. Jde o Cherry Hunter, která rozdává rány i prostřednictvím své kytary, kterou nosí neustále na zádech. Další novinkou je oznámení platforem, na kterých se hra objeví. Budou si ji moci vychutnat majitelé PC, PS4, Xboxů a dokonce i Nintenda Switch. Stále však nemáme ponětí o tom, kdy přesně hra vyjde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama