Kampaň Gears 5 bude plná akce i emocí
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Kampaň Gears 5 bude plná akce i emocí

Kampaň Gears 5 bude plná akce i emocí

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

21. 8. 2019 14:30 11
Reklama

Poněvadž páté Gearsy patří mezi jedny z nejočekávanějších titulů podzimní sezóny, nejspíše nikoho nepřekvapilo, že se při příležitosti letošního Gamescomu staly vrcholem programu Microsoftu. Dozvěděli jsme se toho tak opravdu hodně a i když byla většina povídání využita na odhalení novinek dobře známého Horde módu, svých pět minut slávy si nakonec urvala i kampaň.

Ta se podle záběrů vrací ve velkém stylu, a nechybí tak nic, co dělalo z minulých dílů system sellery své doby. Nařachaní mariňáci, drsné hlášky a nepatřičně velké zbraně tak nebudou stejně jako v minulých dílech chybět, a fanoušci si tak přijdou na své. To lze vlastně říci i o postavách, jelikož legendární, i když značně prošedivělý, Marcus Fenix se spolu se svým synem vrací, nikoli však jako protagonista, ale coby doprovod již dříve odhalené hlavní hrdinky, Kait Diaz. Toto trio se tak znovu postaví všemu možnému i nemožnému, co dokázala rasa Locustů tentokrát vyplodit, přičemž se pokusí utržit tomuto peklu přítrž. A že je toho se světem opravdu hodně špatně, o tom se můžete přesvědčit níže.

Co víc říct, Gearsy jsou prostě Gearsy. Jak je asi patrné ze záběrů, rozhodně nepůjde o titul, který by byl vhodný pro slabší žaludky či někoho, kdo zrovna neholduje násilí. Pokud však takovými potížemi netrpíte, můžete již 10. září Gears 5 s chutí rozehrát a to ať už na PC či Xboxu One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama