Kreativní ředitel Halo Infinite odchází z týmu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Kreativní ředitel Halo Infinite odchází z týmu

Kreativní ředitel Halo Infinite odchází z týmu

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

17. 8. 2019 06:09
Reklama

Kreativní ředitel vývoje Halo Infinite Tim Longo opustil 343 Industries. Stalo se tak během tohoto týdne, podle vyjádření dvou anonymních zdrojů však na launchovém titulu pro Xbox Scarlett nepracoval už delší dobu. Už několik týdnů totiž ve vývojářském týmu zastával jinou roli, nakonec ale studio opustil úplně.

Tím ale změny ve vývoji Halo Infinite nekončí. Podle oficiálního vyjádření Microsoftu se výkonná producentka Mary Olson přesunula ze své role na pozici vedoucí singleplayerové kampaně, což by vzhledem k jejím dlouholetým zkušenostem mělo zajistit prvotřídní zážitek pro jednoho hráče.

Ve vyjádření dále stojí, že během vývoje hry je samozřejmě občas potřeba přesouvat členy týmu dle potřeby, odchod Tim Longoa s těmito změnami ale pravděpodobně nesouvisí. Microsoft dále ujišťuje, že jeho odchod nebude mít na vývoj hry žádný velký dopad, takže obávat se třeba posunutí data vydání prý rozhodně nemusíme. Faktem ovšem je, že odchod jedné z vedoucích osobností vývojářského týmu v tak pokročilé fázi vývoje rozhodně ničemu neprospěje.

S Halo Infinite se stále počítá na podzim příštího roku, kdy by se měla stát jedním z hlavních taháků příští generace Xboxu. Hra bude lehkým rebootem už osmnáct let staré série a kromě nového hardwaru bude hratelná i na Xboxu One a PC. Zatímco na gameplay záběry stále čekáme, hra se na letošní E3 připomněla alespoň příběhovým trailerem, který si můžete osvěžit pod novinkou.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama