Příští rok vyjde King's Bounty 2
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Příští rok vyjde King's Bounty 2

Příští rok vyjde King's Bounty 2

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

16. 8. 2019 08:24 1
Reklama

King's Bounty z roku 1990 lze označit jako předzvěst populární série Heroes of Might & Magic. Většina hráčů si však zřejmě více pamatuje pokračování King's Bounty: The Legend, které v roce 2008 nabídlo poctivou alternativu v žánru tahových strategií. Další díly už takový úspěch nesklidily. Autoři se ale nenechali odradit. Nově oznámili King's Bounty 2.

Vývojáři z ruského studia 1C Entertainment se nad podobou dalšího dílu evidentně hluboce zamysleli. Novinka se totiž na první pohled svým předchůdcům ani vzdáleně nepodobá. King's Bounty 2 sází především na filmovost, což je patrné už z traileru. Asi největším překvapením je pohled z třetí osoby, jehož implementací se hra na oko přibližuje moderním RPG. Během soubojů se však hra chová jako klasická tahovka.

V boji musí hráči vzít v potaz charakter krajiny. Využívání prostředí ve svůj prospěch by mělo ovlivnit průběh bitvy, hráči mohou tímto způsobem minimalizovat ztráty. Mapy navíc budou obsahovat řadu překážek, které lze využít jako taktické prvky.

Na výběr jsou hned tři hrdinové, každý s vlastním příběhem. Autoři slibují nelineární dobrodružství v otevřeném světě. Vše se odehrává v říši Antara. Obyvatele trápí jakási sněť. Ničí půdu i živé bytosti. Lidé proto hromadně prchají do království Nostria. Budoucnost země je v rukou hráče. V rámci příběhu jsou připravena rozhodnutí s dopadem na chování NPC postav a podobu okolního světa.

Datum vydání zatím není pevně stanoveno, hra by však měla vyjít v průběhu příštího roku. Co na novinku říkáte? Dejte nám vědět v komentářích.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama