Forzu Motorsport 6 už brzy nekoupíte
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Forzu Motorsport 6 už brzy nekoupíte

Forzu Motorsport 6 už brzy nekoupíte

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

16. 8. 2019 16:00 13
Reklama

Být posly špatných zpráv je vždy něco, co nás opravdu netěší. Zvláště, když se to týká tak skvělých her, jako je šestá Forza Motorsport. Ano, čtete dobře, je tomu tak. Ani ne týden po druhém Gridu postihne stejný osud i šestou Forzu Motorsport, která tak kvůli licencím taktéž brzy odejde na zasloužený odpočinek a ke konci svého životního cyklu.

Na rozdíl od Gridu se tak však nestane ihned, ale až 15. září, přičemž všem současným majitelům i těm, kteří si hru pořídí do uvedeného data, bude i nadále ponechána možnost titul plně hrát. Pokud si tak přejete některé z početných DLC pořídit, měli byste tak učinit co nejdříve. V opačném případě se vám totiž stane, že se k nim už nikdy nedostanete. A aby vám volbu Microsoft ulehčil, nabízí balíček všech DLC se slevou 95%, a je ho tak možné zakoupit za pouhých 5 dolarů.

Jestliže se řadíte mezi předplatitele služby Xbox Live Gold, dodatečně připomínáme, že právě Forza Motorsport 6 je spolu se čtvrtými Gearsy v současné nabídce Games with Gold. A jedná se tak o jednu z posledních šancí, jak tuto skvělou závodní hru okusit na vlastní kůži, a to dokonce zadarmo.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama