NFS Heat bez starého tuningu a lootboxů
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka NFS Heat bez starého tuningu a lootboxů

NFS Heat bez starého tuningu a lootboxů

David Plecháček

David Plecháček

15. 8. 2019 09:13 2
Reklama

O novém Need for Speed si zkrátka musíme promluvit v podcastu, který natáčíme dnes odpoledne. Ale zároveň k tomu potřebujeme co nejvíce informací, které bude EA před Gamescomem poskytovat jen neochotně. Něco málo jsme se ale o novince Heat přeci jen dozvěděli. Pojďme si tedy NFS rozebrat zevrubněji.

Novinka nás nezavede do Miami, jak se spekulovalo, ani do minulosti, ale v nynější době si projedeme tzv. Palm City, nový svět, který by měl být rájem pouličních závodníků. Palm City si projedeme jak ve dne, tak v noci, přičemž obě pasáže nabídnou jiný zážitek. Denní šichta bude, řekněme, legálnější variantou, jak si vydělat peníze. Hráči budou soupeřit ve Speedhunters Showdown. Pravé závody se odehrají v noci v ulicích města, hezky postaru, mimo zákon, často za přítomnosti místní policie.

Zatímco ve dne získáváte peníze, v noci jde hlavně o reputaci a částečně také o hazard, protože můžete snadno přijít o to, na co si jindy pracně vyděláte. Vydělávat si budeme na klasické součástky – Speed Cards, tak nenáviděný prvek Paybacku, vývojáři pustili zaplať pánbůh k vodě. S tím souvisí i druhá zpráva, kartičky totiž byly prvkem, na němž mohli autoři rýžovat peníze skrze mikrotransace. A když mizí (omluvte nám, prosím, toto označení) zhovadilost první, mizí i zhovadilost druhá. Nové Need for Speed tak budou bez lootboxů.

Jistě asi tušíte, že Ghost Games (respektive především Electronic Arts) chce mít možnost, jak hru dále zhodnotit. Touto možností budou tradiční DLC, z nichž jedno přidá nová vozidla, druhé, které vyjde později, zobrazí na mapě všechny collectibly. „Po vydání vydáme placené DLC v podobě nových vozidel. Později ještě letos představíme time-save balíček ... A to je vše,“ říkají vývojáři.

Gameplay uvidíme až zkraje Gamescomu, 19. srpna, v rámci Gamescom 2019 Opening Night Live akce. Samotné Need for Speed Heat poté vyjde tradičně v dva měsíce před koncem roku, konkrétně v pátek 8. listopadu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama