Gamescom zahájí ukázka CoD: MW
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Gamescom zahájí ukázka CoD: MW

Gamescom zahájí ukázka CoD: MW

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

15. 8. 2019 17:15
Reklama

Gamescom je už za rohem, a tak se nám pozvolna začínají vyjevovat jednotlivé tituly, které budeme moci již brzy uzřít. Již dříve jsem se tak například dozvěděli, že v průběhu úvodního večera spatříme nového Predatora. Ale jak to tak vypadá, mimozemský lovec nebude sám, kdo se na pódiu objeví, jelikož jej doplní i hegemon v podobě CoD: Modern Warfare.

Oznámení znovu pochází od nikoho jiného než samotného Geoffa Keighleyho, který nás bude úvodním večerem provázet. Ten mimo upozornění, že se dočkáme nové, dosud neviděné ukázky avizoval, že se můžeme těšit i na jisté speciální oznámení z úst zastupitelů Infinity Ward. Půjde tak snad o informace o kampani? Či snad další, dosud nezveřejněný multiplayerový režim? Těžko říct, jediné, co víme, je, že odpověď dostaneme již v pondělí 19. srpna až celá akce vypukne.

Upřímně bychom si tipli, že uvidíme něco ze singleplayerové kampaně. Přeci jen datum vydání se nezastavitelně blíží a 25. října bude co nevidět. Co se speciálního oznámení týče, zde opravdu netušíme. Ale ať nakonec uvidíme cokoliv, již nyní je jasné, že sledovat zahájení letošního Gamescomu bude rozhodně stát za to, a neměl by si ho tak nechat utéct žádný zapálený fanoušek světa her.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama