Sekiro vyexpedovalo přes 3.8 milionu kopií
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sekiro vyexpedovalo přes 3.8 milionu kopií

Sekiro vyexpedovalo přes 3.8 milionu kopií

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

9. 8. 2019 16:00 18
Reklama

FromSoftware prostě umí a na prodejních číslech je to vidět. No možná ne přímo na těch prodejních, ale i vyexpedované kopie přeci jen nabízí jistou výpovědní hodnotu. Právě o jejich výši v případě Sekira nás totiž informuje čerstvá zpráva od senior analytika Nico Partners.

Informace pochází z finanční zprávy, kterou zveřejnila mateřská společnost Kadokawa Corporation, která již před nějakou dobou získala FromSoftware do svého područí. Ta hovoří o více než 3.8 milionech vyexpedovaných kopií po celém světě, což rozhodně není málo. Sekiro tak pokračuje ve skvěle odstartované sérii prodejů, kterou započalo prodání více než 2 milionů kopií v prvních deseti dnech.

Navíc to, že prodejní čísla nejsou z nejhorších potvrzuje i dřívější tvrzení Activisionu, že prodeje jsou lepší než sami očekávali.A jak víme, Activision není zrovna lehké potěšit. Nová IP FromSoftware tak očividně zaznamenává zasloužený úspěch a pokud to takto bude pokračovat, existuje reálná šance, že bychom se do tohoto tajemného světa mohli v budoucnu případně vrátit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama