Anthem konečně vítá nový event Cataclysm
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Anthem konečně vítá nový event Cataclysm

Anthem konečně vítá nový event Cataclysm

David Plecháček

David Plecháček

7. 8. 2019 09:12
Reklama

Víte ještě v srpnu o tom, že existuje nějaká hra, která se jmenuje Anthem? Poslední počin BioWare provází od vydání velice negativní pověst, kterou se vývojáři museli pokoušet napravit. Až dodnes se jim to příliš nedařilo a veškerý postup byl velice pomalý, a tak se pozornost hráčů přesunula jinam. Prakticky půl roku po vydání se ale možná blýská na lepší časy. Doslova.

Do Anthemu totiž dorazil Cataclysm, velký event, o němž se hovořilo už bezprostředně po vydání a který měl zdejší svět poněkud oživit. Jak víme, Fort Tarsis je jednou z posledních bezpečných bašt lidí, za jehož hradbami čeká nebezpečí, které ale Cataclysm posouvá na další úroveň. Svět bičují bouře a ani pohyb v exoskeletech není tak bezpečný, jak býval.

Jedná se o časově omezenou akci, která by měla trvat přibližně osm týdnů. Čas je nově vaším nepřítelem. V nové oblasti, která není omezená žádným levelem, je osm arén, v nichž je potřeba splnit několik úkolů. Jakmile novinku hráči zapnou, započne odpočítávání 15 minut. Za každou splněnou arénu se čas navýší a záleží tak na koordinaci celého týmu, aby byl úspěšný a co nejefektivnější.

BioWare v přiloženém traileru tvrdí, že bude záležet na každém z vašich rozhodnutí. Stači se rozhodnout špatně a vyprší vám čas. Pokud ale budete úspěšní, bude se vám počítat skóre, přičemž k co nejúspěšnějšímu splnění vám dopomohou i násobiče. Za odvedený výkon samozřejmě náleží i adekvátní odměna – krystaly. No dobře, to asi není to, co hráči chtějí. Tyto krystaly ale můžete směnit ve Fort Tarsis za speciální výbavu, tedy za předpokladu, že si našetříte dostatek. A dostat se tak můžete i ke zbrusu novým zbraním.

Cataclysm měl původně vyjít mnohem dříve. V BioWare se ale zaměřili za vylepšení původního Anthem namísto servírování dodatečného obsahu. Na něj přišel čas až nyní a novinka je první změnou z mnoha. O dalších plánech ale prozatím vývojáři nehovoří, s výjimkou nových eventů, arén a výzev souvisejících s aktuální novinkou.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama