Do SoulCaliburu VI příchází nové postavy
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Do SoulCaliburu VI příchází nové postavy

Do SoulCaliburu VI příchází nové postavy

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

5. 8. 2019 10:00
Reklama

Jestliže je pravda, že hratelných postav není nikdy dost, v žánru bojovek musí toto pravidlo platit hned dvojnásob. Tohoto motta se drželi i pořadatelé EVO 2019, kteří po předchozím proklamování skutečně přinesli řadu novinek. Mezi ty nejvýraznější lze pak zařadit dvojici nových postav pro loňský SoulCalibur VI.

Tento nejnovější přírůstek do série se tak mimo již patřičně různorodé rodiny postav, která čítá i Geralta z Rivie, rozroste i o veteránku série Cassandru Alexandru a návštěvníka ze série Samurai Shodown, Haohmarua. Cassandra, která se již objevila například ve druhém či čtvrtém díle, se tedy po letech navrací zpět, přičemž nepřišla o nic ze svého elánu ani bojovného ducha. Na druhou stranu Haohmaru si svoji roli, coby válečník SoulCaliburu střihne poprvé, ale již z videa je více než patrné, že se své role zhostí s naprostou vážností a patřičnou úctou.

Co se data přidání týče, tak Cassandry se spolu s novou příběhovou misí dočkají majitelé season passu již v  průběhu dnešního dne. U Haohmaura je situace poněkud odlišná, jelikož je plánovanou součástí nadcházející druhé sezóny, jejíž datum vydání nám doposud není známo. Snad se ale čekání vyplatí, a my tak dostaneme do parády dalšího skvělého válečníka, za kterého bude radost hrát.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama