Alan Wake a For Honor jsou zdarma na EGS
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Alan Wake a For Honor jsou zdarma na EGS

Alan Wake a For Honor jsou zdarma na EGS

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

3. 8. 2019 07:32 10
Reklama

Jako by nestačilo, že Epic Games Store navýšil počet rozdávaných her zdarma na dvojnásobek tím, že poskytuje něco nového každý týden místo čtrnácti dní, ale tentokrát se dokonce dočkáme hned dvou her najednou. Vzhledem k nově oznámené hře pro příští týden to ale vypadá, jako by aktuálně dostupné duo Alan Wake a For Honor bylo předem vypuštěnou omluvou za přece jen podstatně nenápadnější hříčku jménem GNOG.

Alan Wake je akční adventura studia Remedy Entertainment z roku 2010. Na PC se ovšem objevila až o dva roky později, do té doby se jednalo o exkluzivitu pro Xbox 360. Příběh sleduje spisovatele Alana Wakea při snaze objasnit zmizení své ženy a vyhnout se nebezpečí, které až nápadně připomíná události jeho poslední novely.

For Honor od montrealské pobočky Ubisoftu je středověkou fantasy akcí z roku 2017, ve které se svým hrdinou poměříte síly s ostatními hráči v několika multiplayerových režimech. Pro fanoušky příběhových kampaní je k dispozici i skromný singleplayer, ten ovšem slouží jako pouhá rozcvička před tím, než se do hry ponoříte naplno. Hra prošla za dobu své existence výraznými vylepšeními a i díky novému obsahu má dodnes co nabídnout.

Obě hry jsou k dispozici už v tuto chvíli a na jejich bezplatnou aktivaci máte čas až do 9. srpna. Poté budou vystřídány v úvodu zmíněnou logickou hrou GNOG. Audiovizuálně zajímavý titul studia KO_OP vezme hráče na výpravu do světů vytvořených v hlavách podivných monster, které bude možné prozkoumat dokonce i ve virtuální realitě.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama