Destiny 2: Shadowkeep se opozdí
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Destiny 2: Shadowkeep se opozdí

Destiny 2: Shadowkeep se opozdí

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

2. 8. 2019 10:00
Reklama

První i druhé Destiny si s sebou vždy nesly punc oněch titulů, u nichž míra zábavnosti a znovuhratelnosti závisela převážně na pravidelném přidávání dalšího placeného obsahu. O to více tedy zamrzí, že chystaný Shadowkeep se spolu s New Light, free-to-play Steam verzí Destiny 2, za svým původním datem vydání mírně opozdí.

Naštěstí pro nás však není změna nikterak drastická, a naše expedice na Měsíc, kterou Shadowkeep nabídne, se tak bude muset odložit o pouhé dva týdny. Datum vydání obou titulů se tak z původně zvoleného 17. září nově přesouvá na první říjnový den. V ten bychom se dle současných informací měli dočkat příchodu obou titulů současně, jak tomu mělo být již 17. září.

„Čím více se vydání Shadowkeep i New Light přibližuje, tím více nám začíná být jasné, že oběma titulům by nejspíše prospělo, kdybychom na nich ještě trochu zapracovali,“ okomentovalo ve svém oficiálním stanovisku nastalou situaci Bungie. Ve zbytku svého příspěvku se však dále detailním rozborem důvodů, proč ke změně došlo, již nezaobírá. A ať je skutečný důvod jakýkoliv, pravdou zůstává, že vývojáři z Bungie jsou si sami asi nejlépe vědomi, zda současný stav Destiny 2 odráží jejich cíle a požadavky či nikoli.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama