Beta Modern Warfare nabídne crossplay
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Beta Modern Warfare nabídne crossplay

Beta Modern Warfare nabídne crossplay

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

2. 8. 2019 07:00 3
Reklama

Plnohodnotné představení multiplayeru Modern Warfare je úspěšně za námi, a my vám tak můžeme přinést celou řadu nových informací, které jsme načerpali. Tentokrát si něco povíme o otevřené multiplayerové betě, která netradičně nabídne možnost poměřit síly mezi konzolovými a PC hráči. Call of Duty: Modern Warfare totiž přichází s funkcí crossplaye.

Konečně se tedy rozsekne ona odvěká debata, zda-li se konzoloví hráči COD skutečně dokáží svým umem vyrovnat svým ostříleným PC bratřím či se jednalo o pouhá prázdná slova. Odpověď na tuto otázku však nezískáme ihned, poněvadž uživatelé PlayStationu 4 budou obdarováni exkluzivním týdenním předstihem, a budou tak moci začít trénovat již mezi 14-16. zářím. Současně s tím platí, že majitelé PS4 předobjednávek dostanou v rámci Early Accessu možnost si nové COD zahrát již 12-13. září. Co se zbylých platforem týče, pro PC i Xbox One bude open beta zpřístupněna 19-20. září, přičemž PS4 se do této druhé vlny taktéž zapojí. Samotný plný test crossplaye je pak naplánován pouhých pár dní poté, a připadá tak na 21-23. září. Dostupné herní režimy či jiné dodatečné informace o obsahu bety nebyly prozatím oznámeny.

Modern Warfare se tak jako jeden z mála AAA titulů bude moci pyšnit plnohodnotným využitím jinak téměř nevídané funkce propojení hráčů napříč platformami. Zda k užitku či ke škodě, to teprve uvidíme. Každopádně bude zajímavé sledovat, zda se crossplay kladně projeví na samotném přijetí hry či se ukáže být slepou uličkou, kudy cesta alespoň prozatím nevede.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama