Proč Silverhanda hraje Reeves
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Proč Silverhanda hraje Reeves

Proč Silverhanda hraje Reeves

Radek Raudenský

Radek Raudenský

30. 7. 2019 09:46 2
Reklama

Od E3 už nejspíše většina hráčů ví, kdo to je Johnny Silverhand, a že jeho postavu v Cyberpunk 2077 ztvárňuje Keanu Reeves. Fanoušci ale byli celkem rýpaví a tvrdili, že si CD Projekt RED vybral Keanu Reevese pouze kvůli tomu, že je zrovna velmi oblíbeným a známým hercem. Jak ale tvrdí Marcin Blacha, příběhový režisér CD Projektu RED, za výběrem Keanu Reevese stojí dlouhý proces.

„Keanu Reeves má zkušenosti s hraním charakterů, které za něco bojují, a Silverhand je rozhodně někdo, kdo za něco bojuje. Když jsme hledali herce pro tuto roli, rozhodně jsme nehledali tu největší celebritu. Daný herec musí mít nějakou konekci s daným charakterem, aby to všechno dávalo smysl. Cyberpunk rozhodně není hra o Keanu Reevesovi, je to hra o Johnnym, který je hrán Reevesem. Myslím si, že je to něco, na co se často zapomíná“.

„Vzpomínáte si na Emperora Emhyra v třetím Zaklínačovi? Když jsme se rozhodli pro Charlese Dance, prostě dával smysl- měl svou auru, a taktéž hrál podobnou postavu v Game of Thrones. Dobrý herec, a to Keanu rozhodně je, vždy do dané postavy vštípné i kus svého já. Myslím si, že díky Keanovi je Johnny více komplexní a relativní, zároveň ale neztratil nic ze své vzpurnosti a drsnosti“.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama