V SOT se brzy objeví domácí mazlíčci
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka V SOT se brzy objeví domácí mazlíčci

V SOT se brzy objeví domácí mazlíčci

Radek Raudenský

Radek Raudenský

24. 7. 2019 09:03
Reklama

S posledním updatem do Sea of Thieves se studio Rare podělilo o svoje další plány do budoucna. Kromě měsíčních přídavků se konečně plánují i zvířata a taktéž mikrotransakce. Ty Rare plánuje již delší dobu a nikdy netajilo, že se do hry někdy dostanou. Avšak původně se měly do hry dostat během několika měsíců po vydání, po vydání roadmapy se tento nenáviděný nástroj dostal až na konec.

Původně byla zvířata plánována do velkého Anniversary updatu, po umístění v testování se vývojáři rozhodli tuto část hry odsunout a vylepšit. V novém vývojářském deníčku se ale Joe Neate zmiňuje, že jejich stav je už blízko tomu, jaký by měl být.

V SOT se brzy objeví domácí mazlíčci
i Zdroj: Hrej.cz

Zvířata budou vlajkovou lodí nového obchodu v Sea of Thieves, jenž by měl „generovat více příjmů, díky tomu že Sea of Thieves nyní běží jakožto služba“. Domácí mazlíčci mají být zábavní a sociální, jelikož jejich společnosti si mohou užívat i ostatní hráči v posádce.

Předměty v obchodě s mikrotransakcemi mají být volitelné, nenabídnou žádnou výhodu ani nic, co by hráče jakýmkoliv způsobem oddělovalo. Navíc se ve hře nemají objevit žádné loot boxy ani nic podobného. Postupem času se dočkáme i různých animací či designu lodě.

Kromě toho se pracuje i na podpoře cross-play či opravě registrace zásahů, která ne vždy fungovala tak, jak by si hráči představovali. Studio prý udělalo značné vylepšení. Nakonec se Neate zmínil i o aréně, respektive dalších velikostech lodí. Ty se prý do arény dostanou, ale rozhodně ne všechny dohromady.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama