První DLC pro Division 2 je už venku
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka První DLC pro Division 2 je už venku

První DLC pro Division 2 je už venku

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

24. 7. 2019 05:45
Reklama

Po zdánlivě nekonečně dlouhých měsících trpělivého vyčkávání konečně nastala ta kýžená chvíle. Chvíle, kdy se věrní hráči druhého Divisionu zaslouženě dočkají přísunu nového a zatím neokoukaného obsahu a nebudou tak již dále nuceni monotónně procházet nyní již známými lokalitami a misemi znovu a znovu. Což si přiznejme, dokáže po určité době zkazit i tu sebelepší herní náplň, která se dříve nebo později stane rutinou. Hráči mohou být navíc o to šťastnější, že za rozšíření Outskirts nebudou muset utratit ani jedinou korunu, jelikož bude dostupné pro všechny majitele základní verze Division 2 kompletně zdarma a tedy i bez nutnosti vlastnit season pass.

No, abychom ale přiznali barvu, možná je titulek této novinky poněkud zavádějící, protože i když je pravda, že již v tento moment je DLC Outskirts plně přístupné, platí tak zatím pouze pro majitele season passu. Ti zbylí si bohužel musí ještě jeden další týden počkat. Ale nezoufejte, protože i v případě, že season pass sami nevlastníte a ani neplánujete jeho pořízení, stále se zde můžete alespoň dočíst o tom, na co se budete moci již zanedlouho těšit.

Tak to vezmeme hezky popořádku. Jelikož i sami autoři asi již usoudili, že ve městě bylo zábavy přehršel a že hráči jeho ulice znají jako své vlastní boty, vydáme se nyní na výlet mimo prostředí betonové džungle a to sice rovnou do napodobeniny té skutečné. Řeč je o oblasti Manning National Zoo. Dřívější domov exotických tvorů však nebude tou jedinou lokalitou, kterou v rámci Outskirts navštívíte, neboť se k ní připojí i hluboko v lesích ukrytá vojenská základna s krycím jménem Camp White Oak. Právě zde se pak utkáte se skupinou The Black Tusks, kdy mezi vaše hlavní úkoly bude patřit zajetí jejich vrchního velitele, stejně jako zneškodnění zbylých podřízených. Podobný osud vás víceméně čeká i v případě první jmenované zoo. Do té ale dostanete přístup pouze, pokud se vám povede úspěšně prorazit početné blokády Outcastů. A stejně jako v případě Black Tasků i tady bude vaším ultimátním cílem zneškodnit hlavu celé operace, jež je zosobněna Emeline Shaw, kterou si můžete pamatovat z některých předešlých misí.

Novinkou, která s Outskirts taktéž nevyhnutelně přichází je pak systém Expeditions, který vás v rámci jednotlivých předem připravených eventů bude přenášet do jinak nepřístupných lokalit. V nich dostaneme šanci utkat se s unikátními bossy, vydat se na řešení skrytých puzzlů či se vrhnout na lov pro Ubisoft již natolik typických sběratelských předmětů. Změny se pak samozřejmě nevyhnou ani již dobře známému obsahu a tak například do raidu s názvem Operation Dark Hours nově přibude obtížnost Discovery Mode, stejně jako blíže nespecifikovaný počet nových úkolů. Jak byste ale asi od žánru looter shooter her, mezi něž Division 2 bez debat patří, očekávali, přibude i celá řada nového vybavení. A to ať už hovoříme o zbraních, jejich jednotlivých vylepšeních měnících jejich vlastnosti a účinnost nebo o individuálních kusech oblečení, kterými můžete zkrášlovat svoji postavu. A aby toho nebylo málo, Ubisoft se vedle tohoto DLC vytasil i s masivní aktualizací, ve které zcela zásadně mění dřívější systém dovedností. Ubisoft tak jedná v odpovědi na komunitou dlouho směřované připomínky k tomu, že se speciální schopnosti postav pro jejich malou účinnost téměř nevyplatilo využívat a že bylo tím pádem daleko spolehlivější a jednodušší namísto nich využít pouze klasických palných zbraní.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama