Konzolové Tropico 6 dorazí na konci září
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Konzolové Tropico 6 dorazí na konci září

Konzolové Tropico 6 dorazí na konci září

Marek Selinger

Marek Selinger

16. 7. 2019 16:40
Reklama

O žánru budovatelských strategií bychom jen těžko mohli říct, že má na konzolích ustláno, nicméně takové Cities: Skylines slaví na platformách, kde primárně využíváme ke hraní gamepad, slušné úspěchy. Napodobit ho nyní budou chtít i vývojáři ze studia Limbic Entertainment se svým nejnovějším přídavkem do letité série Tropico.

Aktuální, šestý díl vyšel na osobních počítačích již v průběhu dubna, ostatně náš redakční El Presidente David ho hodnotil čtyřmi body z pěti. Konzolová verze měla vyjít současně, nicméně došlo k jejímu odložení na další průběh letošního roku. Nyní tedy bylo specifikováno, že hráči na Xboxu One (kde titul mezitím byl v preview programu) a PlayStationu 4 se vydání Tropica 6 dočkají 27. září. V tento den tak budeme ve společnosti našeho věrného pobočníka Penultima moci začít budovat socialistický, případně kapitalistický ráj. Nezapomeňte si tak přibalit balení žabek, vychlazený drink a samozřejmě kvalitní doutník. Bude to potřeba.

Po zkušenostech s konzolovou verzí předchozího dílu se ani nebojíme, že by se tato budovatelsko-politická strategie nedala na konzoli pořádně ovládat. Snad tedy autoři nebudou na konzolovém ovládání nic moc měnit a dostane se nám povedené konverze.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama