Update pro Sims 4 přidává nový obsah
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Update pro Sims 4 přidává nový obsah

Update pro Sims 4 přidává nový obsah

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

15. 7. 2019 15:30
Reklama

I přesto, že se to může zdát téměř neuvěřitelné, jsou tu s námi čtvrtí Simíci již od roku 2014. Od té doby vývojáři z Maxis pilně pracovali a přinesli nám celou řadu skvělých, i když podle slov některých hráčů poněkud cenově nadsazených, rozšíření. A nebavíme se pouze o placených dodatcích. Samozřejmostí se za dobu, co je hra venku, stala i rozšíření, která dostáváte v rámci bezplatných updatů zcela zdarma. Nejnovější z nich vám tak dokonce umožní vytvořit Simíka pouze za pomoci vyplnění kvízu.

Někteří pamětníci jistě pamatují doby, kdy pár vybraných her nabízelo možnost vytvořit postavu na základě vámi zodpovězených otázek namísto ručního vypiplání si své vlastní. Tím samozřejmě nechceme naznačovat, že takové hry dnes již nenajdete, jen chceme poukázat na to, že jde v současné době spíše o ustupující trend. Zpátky k věci, s nejnovější aktualizací dostanou hráči, více než kdy jindy, možnost vtisknout svou vlastní osobnost do jimi vytvořených postaviček. Sami vývojáři si systém, jež nazývají Create-A-Sim Stories, velmi pochvalují a dodávají, že pro hráče Sims 4 preferující pro sérii tradičnější způsob vytváření postavy samozřejmě tato možnost zůstává přítomna i nadále. Mimo hudební vkus si tak skrze pár otázek v kvízu můžete tímto způsobem vybrat i povolání, koníčky nebo třeba množství peněz, kterými budete disponovat na začátku hry.

Ale jelikož autoři chápou, že ne pro všechny představuje tento systém závratnou revoluci, přidávají k němu i něco navíc. A to přesněji více jak tisíc dříve nedostupných předmětů, se kterými jste se v herním světě sice mohli setkat, ale nemohli jste je sami použít. Jednotlivé předměty by měly být přidány do katalogu, odkud je bude možné pohodlně nakoupit. Hráči tak obdrží nepřeberné množství nových objektů, se kterými budou moci zase o něco více zpříjemnit život svým milovaným Simíkům.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama