Fanoušci chtějí příběhovější Division
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Fanoušci chtějí příběhovější Division

Fanoušci chtějí příběhovější Division

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

15. 7. 2019 10:20 4
Reklama

Jedna z mála, ale o to častěji vypichovaných výtek letošního The Division 2, bylo poměrně nezáživné ztvárnění příběhu, který mnohdy působil jako pouhý doplněk k jinak skvělému titulu. I přes nesporné kvality se tak někteří fanoušci nedokázali zbavit dojmu, že se druhý díl měl stále kam posouvat. A právě na tyto názory fanoušků reaguje Julian Gerighty, kreativní ředitel Division 2.

Gerighty se obrací na zbytek herní komunity Ubisoftu s otázkou, zda by si přáli příběhově orientovaný singleplayerový zážitek, který by byl zasazen do univerza druhého Divisionu. Samotná myšlenka se původně zrodila v hlavě Tima Spencera, herního vývojáře z TT Games. Ten ve svém tweetu přiznal, že mu nápad na případný spin-off pro Division připadá naprosto skvělý a že by si ho okamžitě s chutí zahrál. Zejména pokud by pojednával o pochmurném a tragickém osobním příběhu agentů, za které v obou dílech hrajeme.

V dalších tweetech se dále rozepisuje, že by se mohlo například jednat o zápletku točící se okolo rodinné tragédie. Naše postava by tak byla nucena, stejně jako hráč, čelit situacím, jež jsou následky událostí, které se odehrály ve světě obou Divisionů. Nápad se téměř okamžitě setkal s ohromnou vlnou podpory ze strany čtenářů, kteří ihned začali reagovat s tím, aby Ubisoft Spencerovu myšlenku zrealizoval.

Gerighty následně reaguje na některé z komentářů, které kritizují nedostatečně hluboké prokreslení postav v prvním i druhém díle. „ Důvodem k jejich mlčenlivosti a dojmu, že se zdají být pouze prázdnými nádobami je to, že hráč má právě tuto prázdnotu vyplnit a mít pocit, že sám je ztělesněním hráčského charakteru,“ komentuje Gerighty. Současně s tím přiznává, že si je sám velice dobře vědom, jak velký a dosud nevyužitý příběhový potenciál svět Divisionu stále nabízí. Co na to říct, nápad je to každopádně zajímavý a určitě by se mohlo jednat o další pádný důvod, proč bychom se do případného nového dílu mohli chtít pustit. Rozhodně tedy neváhejte a dejte nám v komentářích vědět, zda-li byste si v dalších dílech přáli větší důraz na příběh nebo zda vám spíše vyhovuje současná podoba série Division.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama