Nový hrdina pro Overwatch se opozdí
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nový hrdina pro Overwatch se opozdí

Nový hrdina pro Overwatch se opozdí

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

14. 7. 2019 07:51 5
Reklama

Od spuštění multiplayerové FPS Overwatch už uplynuly více než tři roky, přesto si na podporu svých autorů ze studia Blizzard Entertainment stěžovat nemůže. Hra je pravidelně vylepšována a přibývá do ní nový obsah. Jedním z těch nejsledovanějších přídavků bývá zařazení nového hrdiny, na které byli hráči v posledních třech letech zvyklí právě zhruba v polovině července. To se letos ale nestane.

Viceprezident Blizzardu Jeff Kaplan v posledním vývojářském updatu prozradil, že jednatřicátý hrdina dorazí do Overwatche o něco později. Pravidelný event s názvem Summer Games naopak přijde dříve než minule, takže hráči se i tak nudit nebudou. Událost potrvá tři týdny, přičemž každý z nich bude obsahovat speciální výzvu, za jejíž splnění dostanou zúčastnění vzácný skin pro některou z postav. Přesný začátek Summer Games ještě nebyl odhalen, podrobnosti se dozvíme později tohoto měsíce.

Pokud už jste Overwatch nějakou dobu nespustili, můžete si při vaší příští návštěvě všimnout novinek v podobě přítomnosti titulků či zlepšené detekce cheaterů. Při zjištěné přítomnosti podvodníka bude zápas okamžitě ukončen a dotyčný potrestán. Ostatní hráči se penalizace za zrušení zápasu obávat nemusejí, ať už byl cheater v jejich týmu nebo stál proti nim.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama